Gevestigde bedrijven
Trail Circle Heerlen

Trail Circle is gelegen op een doorgaande weg nabij Hogeschool Zuyd / Hoofdkantoor DSM /Arcus college met directe verbinding op de A76 richting Aken / Eindhoven en de A79 richting Maastricht. Er bevind zich een bushalte op de doorgaande weg en het NS station Heerlen ligt op 10 minuten afstand.
Parodontologie en Implantologie

TrailCentre is een samenwerkingsverband tussen clinici en technici uit de gezondheidszorg en industrie. Het team van TrailCentre bestaat uit gediplomeerde tandartsen en mondhygiënisten. Sinds juni 2013 is onze kliniek uitgebreid met een tak binnen de parodontologie, dit is het vakgebied binnen de tandheelkunde dat zich bezig houdt met de steunweefsels rondom tanden en kiezen.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.trailcentre.com.

Logopediepraktijk Logo Vision

Wanneer u of uw kind problemen heeft op het gebied van spraak, taal, stem, adem, eten, drinken of het gehoor, dan kunt u voor advies, onderzoek en/of behandeling bij ons terecht. Logovision is lid van de N.V.L.F. (Nederlandse Vereniging Logopedie en Foniatrie) en onze specialisten staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

Kijk voor meer informatie op www.logovision.nl

Huid- en oedeemtherapie Heerlen

In onze praktijk helpen we mensen op een persoonlijke en deskundige manier bij het verminderen van de impact van hun huidaandoening op hun leven en proberen we ze zo zelfstandig mogelijk te maken ten aanzien van hun aandoening.
Onze specialisatie is de behandeling van chronisch oedeem, littekens en wonden waarbij we actief samenwerken met huisartsen, dermatologen en andere paramedici uit de regio.

 

Voor meer informatie en andere huidproblemen die we behandelen, verwijzen we naar onze website. www.huidtherapieheerlen.nl

Tandartsenpraktijk Nieuw Eyckholt

Nieuwe algemene tandheelkunde praktijk met diversen specialisten binnen de tandheelkunde in huis. Zo beschikken wij over twee tandtechnisch laboratoria, en is er een verwijskliniek voor Parodontologie en Implantologie aanwezig. Ons gemotiveerde tandartsenteam is op de hoogte van meest recente ontwikkelingen binnen alle facetten van de tandheelkunde.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.tandartsheerlen.nl

Tandtechnisch laboratorium van Ineveld

De medewerkers van tandtechniek van Ineveld zijn in hoofdzaak gediplomeerde tandtechnici. Daarnaast werken er in dit erkend leerbedrijf ook leerling tandtechnici. Dagelijks wordt het laboratorium ondersteund door meerdere chauffeurs. Het tandtechnisch laboratorium is gespecialiseerd in alle uitneembaar prothesewerk, met de nadruk op implantaat gerelateerd werk.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.trailcentre.com.

Tandtechnisch laboratorium

In ons bedrijf wordt het kroon- en brugwerk op het hoogste niveau gemaakt en door onze samenwerking met het Implantologisch TrailCentre is met name onze ervaring op dit gebied van onschatbare waarde gebleken. Onze werkstukken worden uiteraard vervaardigd met de beste gecertificeerde materialen en wij staan dan ook borg voor een uitstekend eindproduct.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.rogmansendewildttandtechniek.nl.

Bureau Adcoatra
Firma Kublo
Firma E n C
Lempers Select

Praktijk- en kantoorruimtes met uitzicht

Kantorenpark Coriopolis

Gelegen op het kantorenpark Coriopolis. Diversen bedrijven in de omgeving

Openbaar Vervoer

NS station op 2 km afstand en regelmatige bus verbindingen

Plan vrijblijvend een bezichtiging!

Heeft u interesse in het huren van een praktijkruimte in Trail Circle? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op.